Caserola De Fasole Verde Brânză
Cheesy Green Bean caserola este un fără gluten felul principal. O porție conține 485 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, fasole, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola De Fasole Verde Brânză, Caserola De Fasole Verde Brânză, și Caserola De Fasole Verde Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o farfurie cu caserolă de 2 litri.
Într-un bol de amestecare, combinați supa de ciuperci, laptele, brânza cheddar și jumătate din ceapă.
Strat partea de jos a unui vas caserola 2 litru cu 1/2 din fasole verde.
Se toarnă jumătate din amestecul de supă peste fasole și se adaugă jumătate din brânza procesată. Repetați stratificarea și topul cu ceapa rămasă.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute.