Caserola De Fasole Verde

Caserola de fasole verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de fasole, vin, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti fasolea verde in apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 3 sau 4 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute.
Adăugați usturoiul și cimbru. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust. Gatiti pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați brandy sau coniac, vin roșu și bulion de pui, aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic pentru a amesteca aromele și a reduce sosul, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați fasole verde în sosul de ciuperci și aruncați pentru a acoperi.
Așezați pe un vas mare de servire, condimentați din nou cu sare și piper, după gust.
Se acoperă cu ceapă prăjită înainte de servire.
2 litri ulei de arahide, pentru prăjit
2 cepe roșii mari, tăiate subțire și separate în inele
2 căni de acoperire cu orez arborio, rețeta urmează
Încălziți uleiul de arahide într-o friteuză adâncă sau oală adâncă la 375 grade F.
Puneți inele de ceapă într-un castron mare.
Se toarnă zară peste ceapă și se aruncă pentru a acoperi. Scuturați excesul de lichid.
Înmuiați ceapa în învelișul de orez Arborio, acoperind bine
Prăjiți ceapa în loturi mici până când sunt crocante, aproximativ 2 minute pe lot. Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte. Condimentează cu sare, după gust.
1 linguriță piper negru proaspăt măcinat
Se macină orezul într-un blender sau râșniță de condimente până la o pulbere foarte fină. Puneți-l într-un castron și adăugați făina, grâul, sarea și piperul. Aruncați până se amestecă bine. A se păstra într-un recipient sigilat în congelator pentru o prospețime maximă.