Caserola De Fasole Verde

Caserola de fasole verde ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 211 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă de supă de ciuperci, cheddar, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Cea Mai Bună Caserolă De Fasole Verde, și Caserola de fasole verde a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Călește ceapa și ciupercile în unt. Se fierbe fasolea verde în bulionul de pui timp de 10 minute și se scurge.
Adăugați fasolea verde, supa de ciuperci, inelele de ceapă și condimentul casei, după gust, la amestecul de ceapă. Se amestecă bine.
Se toarnă într-un vas de copt uns de 1 1/2 litru.
Coaceți timp de 20 de minute, apoi acoperiți caserola cu Cheddar și coaceți timp de 10 minute mai mult, sau până când caserola este fierbinte și brânza este topită.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.