Caserola De Conopidă

Caserola De Conopidă
Caserola de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 151 calorii. Un amestec de smântână, ardei gras, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de conopidă și șuncă, Caserola De Conopidă, și Caserola De Conopidă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați conopida și aburul până când este crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Combinați smântâna, brânza Cheddar, fulgii de porumb, ardeii grași și sarea într-un bol mediu. Se amestecă conopida și se transferă în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Presărați parmezan și boia de ardei deasupra vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Coaceți neacoperit până la încălzire, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista