Caserola De Conopidă
Caserola de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 151 calorii. Un amestec de smântână, ardei gras, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de conopidă și șuncă, Caserola De Conopidă, și Caserola De Conopidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați conopida și aburul până când este crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Combinați smântâna, brânza Cheddar, fulgii de porumb, ardeii grași și sarea într-un bol mediu. Se amestecă conopida și se transferă în vasul de copt pregătit.
Presărați parmezan și boia de ardei deasupra vasului.
Coaceți neacoperit până la încălzire, 30 până la 35 de minute.