Caserola de cartofi și Lardon
Caserola de cartofi și Lardon este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 207 calorii. Persoana 51 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de slănină, sare, cartofi cu carne galbenă, cum ar fi Yukon gold, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Încercați Cartofi Dulci Și Hash Lardon, Frisocroide-Salată Lardon, și Frisee Lardon cu ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Dacă faceți și friptură de porc cu ceapă și umplutură de pesmet (pagina 230), rafturile cuptorului vor fi deja în treimea inferioară și partea inferioară a cuptorului; dacă nu, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc.
Curățați cartofii, apoi înjumătățiți pe lungime (sfert dacă este foarte mare) și tăiați transversal în bucăți groase de 3/4 inci. Albiți cartofii în 2 loturi într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită 5 minute pe lot (cartofii nu vor fi fierți complet).
Transferați cartofii cu o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi scurgeți într-o strecurătoare și transferați într-un alt castron mare.
Gatiti lardons intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine auriu pal, 5 pana la 8 minute.
Adăugați lardons și 2 linguri de grăsime din tigaie în cartofi, apoi adăugați cimbru, usturoi, sare și piper și aruncați până se combină bine.
Transferați amestecul într - un vas de copt superficial uns de 13 x 9 inci (sau alt vas de copt superficial de 3 litri) și punctați cu unt.
Coaceți caserola (lângă sau sub friptură de coroană, dacă faceți, începând cu 30 de minute înainte de a se face friptura), neacoperită, 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 buc.f, apoi continuați să coaceți până când blatul devine auriu, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare.
Caserola poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei, 30 de minute până la 1 oră, înainte de coacere.