Caserola de cartofi și Lardon

Caserola de cartofi și Lardon
Caserola de cartofi și Lardon este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 207 calorii. Persoana 51 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de slănină, sare, cartofi cu carne galbenă, cum ar fi Yukon gold, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Încercați Cartofi Dulci Și Hash Lardon, Frisocroide-Salată Lardon, și Frisee Lardon cu ouă Pocate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Dacă faceți și friptură de porc cu ceapă și umplutură de pesmet (pagina 230), rafturile cuptorului vor fi deja în treimea inferioară și partea inferioară a cuptorului; dacă nu, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Curățați cartofii, apoi înjumătățiți pe lungime (sfert dacă este foarte mare) și tăiați transversal în bucăți groase de 3/4 inci. Albiți cartofii în 2 loturi într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită 5 minute pe lot (cartofii nu vor fi fierți complet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați cartofii cu o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi scurgeți într-o strecurătoare și transferați într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Gatiti lardons intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine auriu pal, 5 pana la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați lardons și 2 linguri de grăsime din tigaie în cartofi, apoi adăugați cimbru, usturoi, sare și piper și aruncați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați amestecul într - un vas de copt superficial uns de 13 x 9 inci (sau alt vas de copt superficial de 3 litri) și punctați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți caserola (lângă sau sub friptură de coroană, dacă faceți, începând cu 30 de minute înainte de a se face friptura), neacoperită, 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 buc.f, apoi continuați să coaceți până când blatul devine auriu, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Caserola poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei, 30 de minute până la 1 oră, înainte de coacere.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista