Caserola De Cartofi Piure Cu Brânză

Cheesy-Topped piure de cartofi caserola ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi betty potato, arpagic, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Caserola de cartofi piure cu cârnați și ceapă, Caserola Cu Piure De Cartofi Cu Brânză, și Caserola Cu Piure De Cartofi Cu Brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în caserola unsă de 1 litru, amestecați apă fierbinte, lapte, 2 linguri de unt și amestecul de piure de cartofi. Acoperiți cu folie de plastic, întorcând o parte pentru a ventila aburul. Cuptor cu microunde la maxim 2 până la 4 minute sau până la umezire.
Bateți cartofii cu furculița până devin pufoși; se amestecă arpagicul. Suprafața netedă a amestecului de cartofi cu spatula de cauciuc.
Zdrobiți biscuiții. Într-un castron mic, amestecați biscuiții zdrobiți, brânza și 2 linguri de unt topit; se presară deasupra cartofilor.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când cartofii sunt fierbinți și toppingul este crocant.