Caserola De Cartofi La Cuptor De Două Ori

Caserola De Cartofi La Cuptor De Două Ori
Caserola de cartofi la cuptor de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 134 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, arpagic, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola De Cartofi La Cuptor De Două Ori, și Caserola De Cartofi La Cuptor De Două Ori.

Instrucțiuni

1
În cratița de 4 litri, așezați bucăți de cartofi și adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti descoperit 15-20 de minute sau pana cand se inmoaie.
3
Scurgeți și reveniți la cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți cartofii la foc mic aproximativ 1 minut pentru a usca cartofii, agitând tigaia des pentru a împiedica lipirea și arderea cartofilor. (Acest lucru vă va ajuta să faceți piureul de cartofi pufos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
6
Adăugați lapte, sare și piper la cartofi. Mash cu masher de cartofi până când nu rămân bulgări. Bateți în smântână, arpagic și 1/2 cană de brânză. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
8
Coaceți neacoperit 10 până la 15 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții14
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista