Caserola De Cartofi De Două Ori Coaptă

Caserola de cartofi coapte de două ori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 695 calorii, 36g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză cheddar, brânză mozzarella, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei.
Tăiați cartofii copți în 1-in. cuburi.
Așezați jumătate într-un 13x9-in uns. vas de copt.
Se presară cu jumătate din sare, piper și slănină. Se acoperă cu jumătate din smântână și brânzeturi. Repetați straturile.
Coaceți, neacoperit, 20-25 de minute sau până când brânzeturile sunt topite.