Caserola cu șuncă și cartofi
Caserola de șuncă și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 353 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de cartofi, șuncă, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți Hash browns în ulei până se rumenesc.
Se ia de pe foc, se amestecă șuncă, supă, smântână, 1-1/2 căni de brânză cheddar și parmezan.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se presară cu brânza cheddar rămasă.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-35 de minute.