Caserola Cu Vârtej De Cartofi-Spanac
Caserola cu vârtej de cartofi-spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.09 pe portie. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciorba cremoasă de ciuperci clasice de legume, spanac, ceapă prăjită originală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare includ Caserola Cu Vârtej De Cartofi-Spanac, Caserola de cartofi și spanac, și Caserola de cartofi cu spanac și ierburi.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Încălziți apa fierbinte, 1/2 cană de supă și margarina la fierbere rapidă într-o cratiță de 2 litri.
Se ia de pe foc. Se amestecă în 1 pungă cartofi și condimente și smântână doar până la umezire.
Lăsați să stea aproximativ 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Bateți cu furculița până se omogenizează.
Se amestecă împreună spanacul, supa rămasă și jumătate din ceapă. Alternativ lingura îngrămădire amestec linguri de cartofi și amestec de spanac în unsoare 1 1/2-quart caserola. Rulați cuțitul de masă prin spanac și cartofi pentru a se învârti ușor.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc. Se acoperă cu ceapa rămasă.
Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până când ceapa se rumeneste.