Caserola Cu Spanac-Lasagna
Caserola cu spanac-Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 7 porții cu 433 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, lasagna, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Gol Spanac Quinoa Lasagna Caserola, Lasagna Caserola, și Lasagna Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Clătiți spanacul cu apă rece pentru a se separa; scurgeți bine. În castron mic, amestecați brânzeturile mozzarella, cabana și parmezanul.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și usturoiul la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere.
În caserola unsă de 2 litri sau în vasul de copt din sticlă de 11x7 inci, amestecați amestecul de vită, spanacul, pastele nefierte, sosul
Se amestecă și apă fierbinte. Se amestecă uniform amestecul de brânză deasupra.
Coaceți descoperit 40 până la 50 de minute sau până când blatul este maro auriu și sosul este bulbuc.