Caserola cu cârnați și ouă

Cârnații și caserola de ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 269 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pâine, sare, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Ouă Mexicană, Caserola de cârnați – orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, și Caserola De Ouă Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații. Gatiti si amestecati pana cand mezelurile sunt friabile, rumenite uniform si nu mai sunt roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Bateți ouăle într-un castron mare; amestecați laptele, sarea și muștarul. Îndoiți cuburile de pâine, brânza Cheddar și cârnații în amestec de ouă.
Se toarnă într-un vas de copt ușor uns de 7x11 inci. Acoperiți și refrigerați timp de 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți caserola din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus lângă centru iese curat, aproximativ 40 de minute.