Caserola cu cârnați și crupe cu ouă coapte
Reteta cârnați și crupe caserola cu ouă coapte ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră. Acest fel principal are 527 calorii, 25g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,42 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, crupe de gătit rapid, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Crupe de cârnați și Cheddar cu ouă prăjite, Crupe și cârnați caserola, și Caserola cu crupe și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnații la foc mediu până când sunt fierți și nu mai sunt roz.
În cratița de 3 litri, încălziți apa până la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă sarea. Se amestecă grăsimile cu biciul, amestecând pentru a se asigura că bucățile au fost îndepărtate. Reduceți căldura la foc mic. Capac; gatiti 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional.
Adăugați brânză Cheddar, cremă de brânză și piper în grâu. Se amestecă până când brânzeturile s-au topit. Se amestecă cârnații scursi sfărâmați; se amestecă bine.
Se toarnă în vasul de copt.
Scoateți din cuptor și faceți cu grijă 6 indenții în grâu folosind spatele unei linguri mari sau a unei linguri. Crăpați 1 ou în fiecare liniuță.
Presărați ouăle cu sare și piper.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când albușurile și gălbenușurile sunt bine fixate.