Caserola Cu Cartofi Dulci-Pecan
Caserola de cartofi dulci-Pecan necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.02 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 257 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2480 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, nucșoară măcinată, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola De Cartofi Dulci Pecan, și Caserola Cu Cartofi Dulci-Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aburiți un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit.
Aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o oală cu un coș mare cu aburi în loc.
Puneți cartofii dulci în Coș, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Transferați cartofii într-un castron și lăsați să se răcească ușor.
Adăugați mierea, oul, 1/2 linguriță scorțișoară, nucșoara, ghimbirul și 1/2 linguriță sare; bateți cu un mixer electric până se omogenizează.
Întindeți amestecul de cartofi dulci în vasul de copt pregătit.
Se amestecă zahărul brun, nucile pecan și restul de 1/2 linguriță de scorțișoară într-un bol; se presară peste cartofi.
Coaceți până când este fierbinte și începeți să se rumenească în jurul marginilor, 40 până la 45 de minute.
Fotografie de Andrew Mccaul