Caserola cu brânză mac cu roșii la cuptor

Caserola cu brânză mac cu roșii la cuptor
Copt roșii Mac N brânză caserola ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 832 calorii, 34G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, brânză Cheddar ascuțită, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute; scurgeți, întoarceți macaroanele în oală și amestecați roșiile în macaroane. Gatiti la foc mediu pana cand macaroanele absoarbe o parte din lichidul din rosii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se ia de pe foc.
4
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă făina în unt topit și se gătește până la bule, 1 până la 2 minute. Treceți încet jumătate și jumătate și bulion de pui în amestecul de unt în timp ce amestecați. Aduceți amestecul la fierbere și continuați să gătiți amestecând continuu până se îngroașă și se fierbe, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scoateți cratița de pe foc. Topiți brânza Cheddar ușoară și brânza Cheddar ascuțită în amestecul de unt câte o mână, amestecând pentru a încorpora fiecare adăugare înainte de a adăuga următoarea. Condimentați amestecul de brânză cu piper și turnați peste macaroane; se amestecă pentru a acoperi uniform pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit și acoperiți cu biscuiți zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta devine maro aurie și lichidul clocotește, 15 până la 20 de minute. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista