Caserola cu brânză mac cu roșii la cuptor

Copt roșii Mac N brânză caserola ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 832 calorii, 34G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, brânză Cheddar ascuțită, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute; scurgeți, întoarceți macaroanele în oală și amestecați roșiile în macaroane. Gatiti la foc mediu pana cand macaroanele absoarbe o parte din lichidul din rosii, aproximativ 4 minute.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă făina în unt topit și se gătește până la bule, 1 până la 2 minute. Treceți încet jumătate și jumătate și bulion de pui în amestecul de unt în timp ce amestecați. Aduceți amestecul la fierbere și continuați să gătiți amestecând continuu până se îngroașă și se fierbe, 2 până la 3 minute.
Scoateți cratița de pe foc. Topiți brânza Cheddar ușoară și brânza Cheddar ascuțită în amestecul de unt câte o mână, amestecând pentru a încorpora fiecare adăugare înainte de a adăuga următoarea. Condimentați amestecul de brânză cu piper și turnați peste macaroane; se amestecă pentru a acoperi uniform pastele.
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit și acoperiți cu biscuiți zdrobiți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta devine maro aurie și lichidul clocotește, 15 până la 20 de minute. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.