Caserola Clasică Cu Tăiței De Ton Ușor
Reteta clasica caserola de taitei de ton usor ar putea satisface pofta americana in aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 322 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piper, ton ambalat cu apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Caserolă Ușoară Cu Tăiței De Ton, Caserolă Ușoară Cu Tăiței De Ton, și Caserolă Ușoară Cu Tăiței De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați supa, apa, laptele, muștarul și piperul până se omogenizează. Într-o tigaie antiaderentă, țelina și ceapa în ulei până când țelina este fragedă. Amestecați legumele, tonul, înlocuitorul de ouă și tăiței în amestecul de supă.
Se toarnă într-un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se coace la 375 de minute pentru 50-60 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Vinul Pinot Noir, Merlot și rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru conservele de ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Capitolul 24 incendiază și inundă focul Pinot Noir cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir]()
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Un studiu în terrior într-un singur cuvânt, foc. Este mai fructat decât omologii săi, cu mirosuri de cireșe, zmeură, cedru și podea de pădure. O componentă tanică a texturii încinge vinul în timp ce servește drept trambulină, menținându-l tonifiat și elegant.