Casa Parker Rolls
Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 156 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fulgi instant de cartofi, zahăr, lapte cald și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Casa Parker Rolls, Casa Parker Rolls, și Casa Parker Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele, drojdia, făina de pâine, zahărul și fulgii de cartofi în vasul mixerului standului. Frământați până când aluatul este neted și elastic. Aluatul va fi destul de rigid în acest moment.
Adăugați untul și sarea și continuați să frământați până când untul este complet încorporat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ o oră.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pudrați ușor suprafața de lucru cu făină. Întoarceți aluatul, bateți-l pentru a-l aplatiza. Îndoiți partea stângă spre mijloc, apoi partea de sus, apoi partea dreaptă și partea de jos pentru a forma un pătrat dur.
Cu un sucitor, rulați aluatul la aproximativ 9 x 12 inci. Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în trei benzi de 12 inci, apoi tăiați fiecare bandă în 4 bucăți egale, astfel încât să aveți 12 pătrate.
Folosind un bețișor, mânerul unei linguri de lemn sau un obiect similar, apăsați o linie pe fiecare pătrat care trece drept (nu în diagonală), astfel încât să nu fie chiar peste centrul pătratului. Acest lucru va ajuta la prevenirea desfășurării aluatului atunci când se coace. Îndoiți aluatul la cută, cu porțiunea mai mare pliată peste cea mai mică, ca o scoică cu o mușcătură excesivă.
Aranjați aluatul pliat pe foaia de copt, lăsând spațiu între ele dacă nu doriți să se atingă sau așezându-le aproape atingându-le dacă preferați chiflele. Acoperiți chiflele cu folie de plastic și lăsați-le deoparte până la dublarea dimensiunii, jumătate din timpul necesar pentru prima creștere (aproximativ 30 de minute).
Când chiflele s-au dublat în dimensiune, coaceți la 350 km f până când chiflele se rumenesc frumos, aproximativ 25 de minute.
Scoateți chiflele din tigaie și lăsați-le să se răcească pe un suport.