Cas de la Val Camonica

Cas de la Val Camonica
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați CAS aproximativ de la Val Camonican. Această rețetă face 4 porții cu 709 calorii, 35g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de parmezan, cartofi, bietă elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de paste. Cernem făina într-o movilă pe un blat și facem o fântână în centru. Rupeți ouăle în fântână și adăugați uleiul și un vârf de sare. Frământați până la un aluat moale, formați o bilă, acoperiți cu un prosop curat și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
2
Între timp, faceți umplutura. Gatiti cartofii in apa clocotita usor sarata timp de 15-20 de minute pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
3
Se scurge și se pasează. Gatiti frunzele de smog in suficienta apa clocotita pentru a acoperi 5-10 minute pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
4
Scurgeți, stoarceți excesul de lichid și tocați. Topiți untul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul și pătrunjelul și gătiți la foc mic, amestecând frecvent câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
6
Adăugați prazul și cârnații și gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
PrazPraz
7
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați amestecul de cârnați, piureul de cartofi, smogul, pesmetul, parmezanul și oul într-un castron și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
CartofiCartofi
CârnațiCârnați
Chard ElvețianChard Elvețian
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți aluatul pe un blat ușor făinat într-o foaie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Tăiați dreptunghiuri de aproximativ 3 1/4 x 6 1/4 inci. Puneți o movilă de umplutură pe fiecare, rulați aluatul în sus și apăsați bine marginile pentru a sigila, apoi îndoiți ușor într-o formă de potcoavă. Gatiti cazulincormulns în multă apă clocotită sărată timp de 5 minute până când este al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
RolaRola
11
Se scurge, se transferă într-un vas de servire încălzit, se toarnă untul topit peste ele și se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
12
Serviți imediat.
13
Din Lingura De Argint: Paste. 2009 Phaidon Press Limited. Publicat în Statele Unite ale Americii de Phaidon Press Limited.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista