Cartoful lui Babaci Pierogi
Cartoful lui Babaci Pierogi este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre din Europa de Est. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Cartofi Pierogi, Cartofi Pierogi, și Cartofi și brânză Pierogi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Între timp, pregătiți aluatul combinând 1 ou, 1 lingură cremă de brânză, 1 linguriță de lapte și 1/2 cană de făină. După ce s-a lucrat toată făina, adăugați încă 1/2 cană de făină, 1 lingură cremă de brânză și 1 linguriță de lapte. Când aluatul este bine amestecat, adăugați 1 ou, 1 lingură cremă de brânză și încă 1/2 cană de făină; se amestecă bine. La final, adăugați oul rămas, 1 linguriță de lapte și 1/2 cană de făină. Dacă aluatul este prea uscat, mai adăugați puțin lapte; dacă este prea umed, adăugați mai multă făină.
Pe o suprafață bine făinată, întindeți 1/4 din aluat la o grosime de 1/4 inch. Folosind un pahar, un tăietor de brioșe sau orice suprafață rotunjită, tăiați cercuri de aluat. Făinați ambele părți ale cercului și puneți-le deoparte într-un singur strat pe hârtie de ceară. Repetați procesul cu aluatul rămas.
Puneți cartofii cu brânza de vaci, sarea și untul.
Așezați o lingură de umplutură puțin sub centrul unui cerc de aluat. Îndoiți aluatul și sigilați marginile cu vârful degetelor. Folosiți suficientă umplutură, astfel încât să trebuiască să întindeți aluatul peste el, dar nu atât de mult încât să se stoarcă atunci când este sigilat.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Picătură în pierogis, câteva la un moment dat. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute, sau pana cand plutesc in varf; scurgere.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți pierogisul fiert în ulei fierbinte până când este crocant.