Cartoful lui Babaci Pierogi

Cartoful lui Babaci Pierogi
Cartoful lui Babaci Pierogi este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre din Europa de Est. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Cartofi Pierogi, Cartofi Pierogi, și Cartofi și brânză Pierogi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Se scurge și se răcește.
4
Între timp, pregătiți aluatul combinând 1 ou, 1 lingură cremă de brânză, 1 linguriță de lapte și 1/2 cană de făină. După ce s-a lucrat toată făina, adăugați încă 1/2 cană de făină, 1 lingură cremă de brânză și 1 linguriță de lapte. Când aluatul este bine amestecat, adăugați 1 ou, 1 lingură cremă de brânză și încă 1/2 cană de făină; se amestecă bine. La final, adăugați oul rămas, 1 linguriță de lapte și 1/2 cană de făină. Dacă aluatul este prea uscat, mai adăugați puțin lapte; dacă este prea umed, adăugați mai multă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Pe o suprafață bine făinată, întindeți 1/4 din aluat la o grosime de 1/4 inch. Folosind un pahar, un tăietor de brioșe sau orice suprafață rotunjită, tăiați cercuri de aluat. Făinați ambele părți ale cercului și puneți-le deoparte într-un singur strat pe hârtie de ceară. Repetați procesul cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
6
Puneți cartofii cu brânza de vaci, sarea și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Așezați o lingură de umplutură puțin sub centrul unui cerc de aluat. Îndoiți aluatul și sigilați marginile cu vârful degetelor. Folosiți suficientă umplutură, astfel încât să trebuiască să întindeți aluatul peste el, dar nu atât de mult încât să se stoarcă atunci când este sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Picătură în pierogis, câteva la un moment dat. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute, sau pana cand plutesc in varf; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți pierogisul fiert în ulei fierbinte până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Revista