Cartofii Irlandezi

Reteta cartofii irlandezi este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătate și jumătate, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 23703 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Cartofi Irlandezi Colcannon, și Cartofi Irlandezi Colcannon.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Gatiti cartofii la fiert timp de 10 minute; se scurge. Puneți cartofii deoparte să se răcească.
Odată ce cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, glisați pielea de pe cartofi și aruncați-o; refrigerați cartofii decojiți până când sunt complet reci, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu 1 lingură de unt.
Încingeți 2 cartofi în fundul vasului de copt pregătit.
Presărați aproximativ 1/4 din ceapa tocată peste stratul de cartof; condimentează cu sare și piper negru. Repetați stratificarea până când toate ingredientele sunt folosite și vasul este plin.
Stropiți untul topit, frișca și jumătate și jumătate peste amestecul de cartofi; condimentează cu boia.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când Blatul Se fierbe, aproximativ 30 de minute.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat pentru a servi.