Cartofi și verde Torta
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 204 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cartofi Yukon gold, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă de aur, verdeață și Torta de cartofi, Torta Cu Cip De Cartofi, și Torta spaniolă de ceapă și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți cartofii și 1 lingură de sare într-o cratiță mare; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge; se răcește ușor. Curățați cartofii; aruncați cojile. Apăsați cartofii fierți printr-un ricer într-un castron mare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă romaine, spanac și rucola; gatiti 1 minut sau pana cand verdeturile se ofilesc, aruncand frecvent.
Scoateți verdele din tigaie; se toaca marunt.
Adăugați verdeață, lapte, fontina, ouă și 1/2 linguriță de sare rămasă în cartofi; se amestecă bine pentru a se combina. Înveliți o farfurie de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Adăugați amestecul de cartofi în vasul pregătit.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute.
Se scoate din cuptor; se presară cu pecorino.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.