Cartofi și morcovi Festonați cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii și morcovii cu brânză. Această rețetă face 12 porții cu 148 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este perfect pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, unt, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Cu Brânză Festonată, Cartofi și morcovi festonați, și Usturoi Parmezan cartofi festonate și morcovi + VIDEO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Gatiti legumele in apa clocotita 8-10 min. sau până la licitație.
Între timp, topiți untul în cratiță medie pe căldură medie.
Adăugați făină și condimente; se amestecă bine. Gatiti si amestecati 1 min. Adăugați treptat laptele, amestecând până se omogenizează bine. Aduceți la fierbere la foc mediu; gatiti 5 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu. Se amestecă brânza; gatiti la foc mic 1 min. sau până când brânza este topită, amestecând constant.
Scurgeți legumele; lingură jumătate în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Acoperiți cu jumătate din sosul de brânză. Repetați straturile; acoperi.
Coaceți 45 min. sau până se încălzește, descoperind după 30 de minute.