Cartofi și morcovi Festonați cu brânză

Cartofi și morcovi Festonați cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii și morcovii cu brânză. Această rețetă face 12 porții cu 148 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este perfect pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, unt, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Cu Brânză Festonată, Cartofi și morcovi festonați, și Usturoi Parmezan cartofi festonate și morcovi + VIDEO pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Gatiti legumele in apa clocotita 8-10 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Între timp, topiți untul în cratiță medie pe căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați făină și condimente; se amestecă bine. Gatiti si amestecati 1 min. Adăugați treptat laptele, amestecând până se omogenizează bine. Aduceți la fierbere la foc mediu; gatiti 5 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu. Se amestecă brânza; gatiti la foc mic 1 min. sau până când brânza este topită, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Scurgeți legumele; lingură jumătate în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Acoperiți cu jumătate din sosul de brânză. Repetați straturile; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sos De BrânzăSos De Brânză
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți 45 min. sau până se încălzește, descoperind după 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista