Cartofi și legume cu ierburi
Rețeta de cartofi și legume cu ierburi poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 186 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, ierburi sărate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Herbed Dip pentru legume, Pui cu ierburi și legume, și Pui cu ierburi și legume.
Instrucțiuni
Frecați și străpungeți cartofii; așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a se manipula, tăiați în cuburi.
Într-o tigaie mare, sotati cartofii si dovleceii in ulei timp de 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Se presară cu amestec de supă și piper. Gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Adăugați roșiile; gătiți cu 1 minut mai mult.