Cartofi și ceapă Pierogi

Cartofi și ceapă Pierogi
Cartofi și ceapă Pierogi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 119 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți usturoi, lapte, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cartofi Pierogi, Cartofi Pierogi, și Cartofi Și Usturoi Pierogi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă la fiert pentru cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Sotati ceapa intr-o tigaie mica in 2 linguri de unt pana cand este translucida si dati deoparte. Fierbeți cartofii până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
În timp ce cartofii fierb, începeți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Bateți împreună ouăle, 1/4 cană de apă și smântână și turnați într-un ulcior mic (sau le puteți bate chiar într-un recipient, cum ar fi un vas de măsurare a sticlei cu 2 căni). Mutați făina în centrul unei suprafețe de lucru curate la temperatura camerei, ca o placă mare de tăiere din lemn. Creați un crater în centrul movilei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă suficient amestec de ouă în centru pentru a umple craterul. Cu o furculiță, începeți ușor să amestecați amestecul în limitele craterului, în timp ce integrați făina din părțile laterale ale craterului în timp ce bateți cu atenție amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Odată ce această primă cantitate de amestec de ouă este amestecată în cea mai mare parte, acoperiți din nou părțile laterale ale movilei cu făină, menținând forma craterului. Repetați procesul cu o a doua turnare a amestecului de ouă în crater și din nou până când ați combinat tot amestecul de ouă. (Amintiți-vă că prepararea pastelor nu este o știință exactă. În funcție de făină, este posibil să aveți nevoie de mai multă umiditate pentru a face aluatul să se unească, caz în care folosiți puțin lapte sau apă în plus. În schimb, dacă aluatul este prea umed, adăugați puțin mai multă făină - dar suficient pentru a face consistența potrivită. Aceasta este o abilitate dobândită, așa că aveți răbdare cu voi înșivă.) Începeți să frământați aluatul cu palmele, permițând căldurii mâinilor să dea elasticitate aluatului. Frământați pentru un număr de aproximativ 400 de lovituri sau până când simțiți că ați creat o masă coezivă. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l să se odihnească aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Reveniți la cartofi, scurgeți-I și zdrobiți-i cu ceapa sotată, arpagic, unt, lapte și sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
8
Lucrați cu 1/3 din aluatul de paste la un moment dat - menținând echilibrul învelit în folie de plastic pentru a preveni uscarea acestuia. Folosiți o mașină de paste pentru a rostogoli treptat fiecare secțiune a pastelor în jos, reducând succesiv setarea pe mașină până când este la o grosime de 1/16 dintr-un inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Tăiați cercuri de paste de 3 inci, lingurați o parte din piureul de cartofi în centru și pliați cercurile umplute în jumătăți de lună, sigilând marginile cu spălare de ou și apăsând închis cu degetele sau cu atenție cu timpul unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Aduceți la fierbere o tigaie mare de apă adâncă și fierbeți ușor pierogi în loturi timp de 2 sau 3 minute, îndepărtându-l cu grijă pe un platou utilitar cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Ultimul pas este să topiți untul într-o tigaie mare și să sotati usturoiul timp de câteva minute până când este fraged și îi conferă aroma untului din tigaie. Aveți grijă să nu ardeți nici untul, nici usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se sotează pierogi în acest unt de usturoi și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista