Cartofi încrețiți cu Caviar negru
Nevoie de un garnitură fără gluten și pescatarian? Cartofii încrețiți cu Caviar negru ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 101 calorii. Mergeți la magazin și ridicați caviar, sare kosher, cutii de carton iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Cotlet de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo pic Inktivn, Caviar de mazăre cu ochi negri, și Caviar de mazăre cu ochi negri din Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingură iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc; acoperiți și răciți.
Puneți sarea și cartofii într-o cratiță. Acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și reveniți la tigaie. Gatiti 10 minute la foc mic, agitând tigaia frecvent. Cartofi răcoroși.
Tăiați un X adânc de 1/4 inch în partea superioară a fiecărui cartof, strângând fiecare cartof pentru a dezvălui pulpa. Topiți fiecare cartof cu 1 1/2 lingurițe de iaurt scurs și 1/4 linguriță de caviar.