Cartofi zdrobiți cu ulei de lămâie

Cartofi zdrobiți cu ulei de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru 2,25 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 399 de calorii, 7 g de proteine și 18 g de grăsimi. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 de dietă. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon Gold, arpagic, ulei de măsline cu lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ cartofi zdrobiți cu ulei de usturoi, cartofi zdrobiți cu ulei de măsline și cartofi zdrobiți și păstârnac cu ulei de măsline cu usturoi.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță mare, adăugați cartofii și apă pentru a acoperi cu 1 inch. Se aduce la fiert la foc mare. Reduceți focul la fiert și gătiți până se înmoaie, aproximativ 25 până la 30 de minute. Uscați prin așezarea pe o scândură sau într-o strecurătoare.
În sferturi de cartofi și puneți pe o tavă de foaie în 1 strat pentru a se usuca. După ce s-au uscat, puneți cartofii într-un castron. Se pasează cu o furculiță până se rupe, dar nu se omogenizează.
Adăugați piper, arpagic, cimbru și tarhon. Asezonați cu sare.
Adăugați uleiul câte o jumătate de cană pe rând. S-ar putea să descoperi că nu ai nevoie de tot uleiul.
Adăugați coaja de lămâie, dacă folosiți.
Nota bucătarului: gătiți cartofii întregi, astfel încât să nu se blocheze de apă și să dilueze aroma.