Cartofi Zdrobiți Cu Parmezan
Cartofii zdrobiți cu ierburi-parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Un amestec de unt, sare, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt herb a zdrobit cartofi noi, Parmezan Zdrobit Cartofi, și Parmezan Zdrobit Cartofi.
Instrucțiuni
Pierceți cartofii cu o furculiță. Cuptor cu microunde la maxim 13 până la 15 minute sau până se înmoaie; lăsați să se răcească ușor. Curățați cartofii; mash cu un masher de cartofi.
Adăugați untul și ingredientele rămase, zdrobind până se omogenizează.