Cartofi Zdrobiți Cu Parmezan

Cartofi Zdrobiți Cu Parmezan
Cartofii zdrobiți cu ierburi-parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Un amestec de unt, sare, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt herb a zdrobit cartofi noi, Parmezan Zdrobit Cartofi, și Parmezan Zdrobit Cartofi.

Instrucțiuni

1
Pierceți cartofii cu o furculiță. Cuptor cu microunde la maxim 13 până la 15 minute sau până se înmoaie; lăsați să se răcească ușor. Curățați cartofii; mash cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Adăugați untul și ingredientele rămase, zdrobind până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În33 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista