Cartofi Zdrobiți Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii zdrobiți cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 77 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, jumătate și jumătate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Zdrobiți Cu Brânză, Cartofi Zdrobiți Cu Brânză, și Cartofi Zdrobiți Cu Brânză Și Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un vas mediu, acoperiți cu apă rece și sare generos. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand furculita-frageda, 20-30 de minute.
Scurgeți cartofii, rezervând 1/4 cană de apă de gătit. Întoarceți cartofii în oală și lăsați să se usuce în oala încă fierbinte, aproximativ 2 minute.
Între timp, într-o cratiță mică setată la foc mic, topiți untul. Se amestecă jumătate și jumătate.
Adăugați amestecul de unt și crema de brânză în cartofi. Condimentează cu sare și piper. Smash cu un masher de cartofi sau furculiță mare. Dacă cartofii par prea groși, adăugați o parte din apa de gătit rezervată, 1 lingură la un moment dat. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Fotografie de Anna Williams