Cartofi Zdrobiți Cu Brânză

Cartofi Zdrobiți Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii zdrobiți cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 77 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, jumătate și jumătate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Zdrobiți Cu Brânză, Cartofi Zdrobiți Cu Brânză, și Cartofi Zdrobiți Cu Brânză Și Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-un vas mediu, acoperiți cu apă rece și sare generos. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand furculita-frageda, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți cartofii, rezervând 1/4 cană de apă de gătit. Întoarceți cartofii în oală și lăsați să se usuce în oala încă fierbinte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, într-o cratiță mică setată la foc mic, topiți untul. Se amestecă jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați amestecul de unt și crema de brânză în cartofi. Condimentează cu sare și piper. Smash cu un masher de cartofi sau furculiță mare. Dacă cartofii par prea groși, adăugați o parte din apa de gătit rezervată, 1 lingură la un moment dat. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Serviți cald.
6
Fotografie de Anna Williams
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista