Cartofi Zdrobiți Cu Brânză

Cartofi Zdrobiți Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii zdrobiți cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 77 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, jumătate și jumătate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Zdrobiți Cu Brânză, Cartofi Zdrobiți Cu Brânză, și Cartofi Zdrobiți Cu Brânză Și Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-un vas mediu, acoperiți cu apă rece și sare generos. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand furculita-frageda, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți cartofii, rezervând 1/4 cană de apă de gătit. Întoarceți cartofii în oală și lăsați să se usuce în oala încă fierbinte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Între timp, într-o cratiță mică setată la foc mic, topiți untul. Se amestecă jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați amestecul de unt și crema de brânză în cartofi. Condimentează cu sare și piper. Smash cu un masher de cartofi sau furculiță mare. Dacă cartofii par prea groși, adăugați o parte din apa de gătit rezervată, 1 lingură la un moment dat. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Serviți cald.
6
Fotografie de Anna Williams
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista