Cartofi ușor dantelate cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii ușor cu brânză. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 240 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. 106 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, mazăre, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Ușor Dantelate, Cartofi Ușor Dijon Franțuzești, și Cartofi Ușor De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Se amestecă crema de brânză, smântână și bulion într-un castron mare până se amestecă.
Adăugați cartofi, șuncă, 1-3/4 căni brânză și mazăre; amestecați ușor pentru a acoperi uniform toate ingredientele.
Lingură în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; top cu brânză rămasă.
Coaceți 1 oră sau până când caserola este încălzită și cartofii sunt fragede.