Cartofi Umpluți Cu Cârnați

Cartofi Umpluți Cu Cârnați
Rețeta de cartofi umpluți cu cârnați poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Pentru $2.12 pe portie, primești o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 814 calorii. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, cârnați de porc în vrac, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cartofi Fingerling Umpluți Cu Cârnați, Cartofi Roșii Umpluți Cu Cârnați, și Cartofi Roșii Umpluți Cu Cârnați.

Instrucțiuni

1
Frecați și străpungeți cartofii; coaceți la 400 de euro timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; scurgeți. Răciți ușor cartofii; tăiați pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa și puneți-o într-un castron; adăugați unt și piure. Se amestecă parmezanul, piperul și cârnații. Lingurați în coji de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CartofiCartofi
CârnațiCârnați
UntUnt
PiperPiper
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Locul într-un 11-in. x 7 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se presară cu brânză cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
6
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista