Cartofi umpluți cu bacon-cheddar

Cartofi umpluți cu bacon-cheddar
Cartofi umpluți cu șuncă și cheddar necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 525 de calorii, 17 g de proteine și 32 g de grăsime fiecare. Pentru 1,4 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză cheddar, ceapă verde, maioneză și dip de ceapă. Funcționează bine ca garnitură la preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 42%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi umpluți la cuptor cu slănină Cheddar Ranch, Cartofi umpluți cu ciuperci Cheddar și Cartofi umpluți cu broccoli și Cheddar.

Instrucțiuni

1
Spălați și străpungeți cartofii; puneți pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Se pune la cuptorul cu microunde, descoperit, la putere maximă timp de 18-22 de minute sau până când se înmoaie, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Lăsați să stea timp de 5 minute sau până când se răcește suficient pentru a fi manipulat.
3
Între timp, într-un castron mic, combinați maioneza, 3/4 cană de brânză, dip, bacon, ceapa și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Adăugați pulpă la amestecul de maioneză și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
6
Se pune în coji de cartofi. Întoarceți-vă pe farfuria potrivită pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
7
Se presară cu brânză rămasă. Puneți la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 5 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista