Cartofi spanioli și ouă " Tortilla

Cartofi și ouă spaniole " Tortilla ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cartofi de copt, oțet de vin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Tortilla Spaniolă De Cartofi, și Tortilla Spaniolă Cu Cartofi Și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți uleiul, ceapa și cartoful într-o tigaie grea, de 10 inci; gatiti la foc mediu, intorcand ocazional, pana se inmoaie, 15-20 de minute.
Preîncălziți broilerul. Bateți împreună ouăle, apa, sarea și piperul; se toarnă peste amestecul de cartofi.
Întindeți întregul amestec, apoi gătiți la foc mic până când fundul este ușor rumenit, aproximativ 10 minute.
Se fierbe tortilla în treimea superioară a cuptorului până se pune în centru și auriu deasupra, 6 până la 8 minute.
În timp ce tortilla se gătește, faceți sos de ardei roșu. Puneți ardeii roșii într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Cu motorul pornit, turnați treptat ulei și oțet în piureul de ardei roșu. Se condimentează cu piper.
Tăiați tortilla în pene; serviți cald sau la temperatura camerei cu sos de ardei roșu pe lateral.