Cartofi Ruși
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați cartofii ruși. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 388 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, sare, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Ruși, Cartofi Prăjiți Ruși, și Cartofi Prăjiți Ruși Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea. Se amestecă 1 1/2 lingurițe de sare.
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie mică la foc mare; adăugați usturoi și sotati 2 minute. Se amestecă usturoiul și smântâna în piure de cartofi.
Transferați amestecul de cartofi într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Dot cu 3 linguri de unt. (Se răcește complet, se acoperă și se dă la frigider până la 24 de ore, dacă se dorește.)
Coaceți la 350 timp de 25 de minute. Se acoperă uniform cu brânză, dacă se dorește, și se coace încă 5 minute sau până se topește.