Cartofi roșii zdrobiți cu brânză Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii roșii zdrobiți cu brânză Gorgonzola. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 58 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 205 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zară, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Carne de vită și salvie cu sos de Gorgonzola și cartofi zdrobiți cu Prosciutto și brânză, Gorgonzola A Spart Cartofii, și Usturoi Prăjit Gorgonzola Cartofi Zdrobiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță de 3 litri; adăugați suficientă apă (sărată dacă doriți) pentru a acoperi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe aproximativ 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede; scurgere. Se agită cartofii în cratiță la foc mic pentru a se usca.
Adăugați unt, zară, brânză, sare și piper în cartofi. Se pasează ușor cu furculița sau spatele lingurii, păstrând câteva bucăți mai mari de cartof.