Cartofi roșii zdrobiți cu brânză Gorgonzola

Cartofi roșii zdrobiți cu brânză Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii roșii zdrobiți cu brânză Gorgonzola. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 58 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 205 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zară, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Carne de vită și salvie cu sos de Gorgonzola și cartofi zdrobiți cu Prosciutto și brânză, Gorgonzola A Spart Cartofii, și Usturoi Prăjit Gorgonzola Cartofi Zdrobiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o cratiță de 3 litri; adăugați suficientă apă (sărată dacă doriți) pentru a acoperi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe aproximativ 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede; scurgere. Se agită cartofii în cratiță la foc mic pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați unt, zară, brânză, sare și piper în cartofi. Se pasează ușor cu furculița sau spatele lingurii, păstrând câteva bucăți mai mari de cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte BătutLapte Bătut
CartofiCartofi
UntUnt
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista