Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii roșii zdrobiți cu brânză Gorgonzola. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 58 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 205 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zară, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Carne de vită și salvie cu sos de Gorgonzola și cartofi zdrobiți cu Prosciutto și brânză, Gorgonzola A Spart Cartofii, și Usturoi Prăjit Gorgonzola Cartofi Zdrobiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-o cratiță de 3 litri; adăugați suficientă apă (sărată dacă doriți) pentru a acoperi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe aproximativ 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede; scurgere. Se agită cartofii în cratiță la foc mic pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Zahăr Roșu Grosier
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați unt, zară, brânză, sare și piper în cartofi. Se pasează ușor cu furculița sau spatele lingurii, păstrând câteva bucăți mai mari de cartof.