Cartofi roșii umpluți

Cartofi roșii umpluți
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, Cartofi roșii umpluți pentru copii ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten de încercat. Această rețetă servește 24. Pentru 23 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 85 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați unt, slănină, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Cartofi roșii umpluți pentru bebeluși, cartofi roșii umpluți cu gorgonzola și bacon și cartofi roșii umpluți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Spălați cartofii; se pune intr-o cratita mare si se acopera cu apa. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgere.
3
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4
Tăiați felii subțiri de pe fundul cartofilor la nivel, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Într-un castron mare, zdrobiți blaturile și pulpa cartofilor cu unt. Pune deoparte câte 2 linguri de brânză și bacon pentru ornat; adăugați brânză rămasă și slănină la cartofi. Se amestecă smântâna, oul, sare și piper. Turnați amestecul în cojile de cartofi. Acoperiți cu brânză rămasă și slănină; se presară cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Puneți într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți la 375° timp de 12-18 minute sau până când un termometru arată 160°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista