Cartofi roșii prăjiți la cuptor și sparanghel

Cartofi roșii prăjiți la cuptor și sparanghel
Cartofii roșii prăjiți la cuptor și sparanghelul necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această garnitură are 144 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Un amestec de cartofi, ulei de măsline extravirgin, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 643 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Încercați Somon prăjit la cuptor, sparanghel și cartofi noi, Somon prăjit la cuptor, sparanghel și cartofi noi, și Somon prăjit la cuptor, sparanghel și cartofi noi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un vas mare de copt, aruncați cartofii roșii cu 1/2 ulei de măsline, usturoi, rozmarin, cimbru și 1/2 sare kosher. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Sare KosherSare Kosher
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se amestecă sparanghelul, uleiul de măsline rămas și sarea rămasă. Acoperiți și continuați să gătiți 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Creșteți temperatura cuptorului la 450 grade F (230 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Îndepărtați folia și continuați să gătiți 5 până la 10 minute, până când cartofii se rumenesc ușor. Condimentează cu piper pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista