Cartofii roșii cu unt de lămâie sunt o garnitură care servește 6. O porție conține 385 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sare, arpagic, nucșoară măcinată și cartofi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încearcă Cartofi Roșii Cu Lămâie, Cartofi Roșii Cu Lămâie, și Cartofi Roșii Prăjiți Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti 15-20 de minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o cratiță mică, încălziți untul la foc mediu timp de 2-3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase.
4
Scurgeți cartofii; se acoperă cu unt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat