Cartofi roșii cu rozmarin de la Bella
Bella's Rosemary Red Potatoes este o garnitură fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 390 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sare și piper, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 64 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 52% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Cartofii roșii cu rozmarin , Cartofii roșii ușori cu rozmarin și Cartofii roșii cu usturoi și rozmarin .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă untul topit și uleiul, apoi se toarnă într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Puneți cartofii în vas și amestecați până se îmbracă.
Stropiți cu rozmarin, sare și piper. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, sau până când cartofii sunt fragezi. Amestecați cartofii din când în când pentru a asigura o gătire uniformă.