Cartofi rosii umpluti cu carnati
Cartofi rosii umpluti cu carnati este o reteta fara gluten cu 16 portii. O porție conține 111 calorii, 7 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 48 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați ardei gras, cârnați de curcan, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 25%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi roșii umpluți cu cârnați, ceapă roșie umplută cu cârnați și ciuperci umplute cu cârnați și ardei roșu.
Instrucțiuni
Spălați și străpungeți cartofii; puneți pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Se pune la cuptorul cu microunde, descoperit, la putere maximă timp de 8-9 minute sau până când se înmoaie, întorcându-se o dată.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți cârnații și ardeiul la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz.
Se adauga ceapa si 4-1/2 lingurite patrunjel; mai fierbeți 1-2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă cu brânză.
Tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime. Scoateți 1 lingură de pulpă (a se păstra pentru altă utilizare).
Pune aproximativ 2 linguri de amestec de cârnați în fiecare jumătate.
Puneți pe o farfurie potrivită pentru cuptorul cu microunde. Puneți la microunde la foc mare timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.
Se presara patrunjel ramas.