Cartofi prăjiți la grătar cu citrice-cimbru Aioli

Cartofi prăjiți la grătar cu citrice-cimbru Aioli
Friptura prăjită la grătar cu citrice-cimbru Aioli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 777 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, miere, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este un preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă de la Foodnetwork are 149 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi prăjiți la grătar cu citrice-cimbru Aioli, Cartofi prăjiți la grătar cu oțet de malț Aioli, și Friptură de filet la grătar cu tocană de legume de vară și cartofi prăjiți.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, amestecați împreună maioneza, usturoiul, zesturile, cimbru, boia de ardei, miere și condimentați cu sare și piper, după gust. Acoperiți și dați la frigider cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
MiereMiere
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Puneți cartofii într-o oală cu apă rece, adăugați 2 linguri de sare și gătiți la foc mediu până când cartofii sunt fragede, dar încă ferme, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgeți, lăsați să se răcească și tăiați fiecare cartof pe lungime în 8 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Încălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Periați cartofii cu uleiul și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți până se rumenesc și gătiți, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Transferați într-un platou sau castron de servire și serviți cu maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista