Cartofi prăjiți cu vinaigrette de plante
Nevoie de un fără gluten, întreg 30 și garnitură vegană? Cartofii prăjiți cu vinetă de plante ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, muștar dijon, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pulpe de pui prăjite, cartofi și Scallions cu vinaigrette de plante, Cartofi Fingerling cu vinaigrette de plante medicinale, și Halibut Prăjit Cu Vinaigrette De Plante Citrice Calde Și Amestec Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 1 1/2 linguri ulei și cartofi pe o tigaie mare de jeleu acoperită cu spray de gătit, aruncând pentru a acoperi.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până se înmoaie, amestecând după 25 de minute.
Adăugați usturoiul; aruncați bine.
Coaceți încă 5 minute sau până când cartofii sunt gata.
Combinați restul de 1 1/2 linguri ulei, restul de 1/2 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, arpagic și ingredientele rămase, amestecând cu un bici.
Stropiți peste cartofi; aruncați ușor.