Cartofi prăjiți cu usturoi Dijon Mayo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi prăjiți cu usturoi Dijon Mayo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți maioneză de canola, pătrunjel, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei, Cartofi prăjiți cu trufe Aioli, și Cartofi Dulci Cartofi Prăjiți # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați oțetul și usturoiul într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă maioneza, muștarul și pătrunjelul.
Tăiați cartofii pe lungime în felii groase de 1/4 inci; stivați felii și tăiați longitudinal în benzi groase de 1/4 inci.
Se pune într-un castron mare; se acoperă cu apă fierbinte.
Lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți cartofii; se usucă cu prosoape de hârtie.
Combinați cartofii, uleiul și sarea într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați cartofii într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 35 de minute; întoarceți cu grijă și coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc ușor.