Cartofi prăjiți cu unt-usturoi cu ierburi

Unt-usturoi cuptor cartofi prajiti cu ierburi ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, cartofi roșii, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 27%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Usturoi cuptor cartofi prajiti cu parmezan usturoi Aioli, Usturoi cuptor cartofi prajiti cu parmezan usturoi Aioli, și Cartofi Prăjiți Cu Usturoi Afumat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Înmuiați panele de cartofi într-un castron cu apă timp de 10 minute.
Scurgeți cartofii și apoi uscați-i complet cu prosoape de hârtie sau o cârpă de vase fără scame.
Puneți o foaie de copt cu 2 linguri de ulei și presărați generos cu sare și piper.
Adăugați cartofii în tigaie și stropiți cu restul de 1 lingură de ulei.
Se presară sare și piper și se întinde uniform într-un singur strat pe tigaie. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 5 până la 10 minute.
Scoateți folia și coaceți până când fundul se rumeneste, aproximativ 10 minute. Întoarceți cu o spatulă și gătiți până când cealaltă parte devine maro aurie, încă 10 până la 13 minute.
Într-o tigaie mică, topiți untul cu usturoiul și lăsați usturoiul să gătească ușor la foc mediu-mic până când este parfumat, 5 până la 7 minute.
Când cartofii sunt fierți, aruncați-i cu untul de usturoi și ierburile proaspete.