Cartofi prăjiți cu slănină, ceapă și salvie
Cartofii prăjiți cu slănină, ceapă și salvie sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 176 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica ceapa, unt, bucăți rupte frunze de salvie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi festonati cu Fontina, ceapa si salvie, Umplutură de aragaz lent cu ceapă de slănină și salvie, și Piure de cartofi dulci cu ceapă caramelizată, Brie și salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. gătiți slănină în tigaie mare la foc mediu până când este crocantă și aurie. Folosind lingura cu fante, transferațibacon la prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervă4 linguri picături din tigaie.
Combinați cartofii, ceapa, 1/2 cană de frunze rupte, unt topit și 4 linguri de slănină conservate în castron foarte mare.
Se presară generos cu grosimesare și piper negru proaspăt măcinat. Tosso haina.
Răspândiți uniform amestecul de cartofifoaie de copt de 18x12x1 inci. Prăjiți 1 oră, amestecând ocazional. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea pe coacerefoaie la temperatura camerei.
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F. amestecați slănina în amestecul de cartofi și continuați să prăjiți până când cartofii sunt fragezi și încep să se rumenească, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Transferați amestecul în porții maricastron. Condimentează după gust cu mai multă sare grosierăși piper negru proaspăt măcinat.
Stropițicu frunzele de salvie rupte rămase și serviți.