Cartofi prăjiți cu cartofi dulci cu sos de bivoliță

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii prăjiți cu cartofi dulci coapte cu sos de bivoliță. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 86 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 285 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână sos tabasco, ulei vegetal, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi prăjiți cu cartofi dulci cu sos de scufundare Sriracha, Cartofi prăjiți cu cartofi dulci Cajun cu sos de scufundare cu iaurt, și Cartofi dulci cartofi prăjiți cu sos slab de hrean Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul topit, sosul sriracha, sosul tabasco, oțetul și ketchup-ul împreună într-un castron. Pune deoparte.Pregătiți cartofii prăjiți: puneți cartofii dulci într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți și cuptorul cu microunde 2 minute. Se amestecă ușor, se acoperă și se pune la microunde încă 1 până la 2 minute până când bucățile sunt flexibile.
Lăsați să se odihnească 5 minute acoperite; se toarnă pe un platou pentru a cool.In un castron mare, bateți albușurile de ou până se spumează, adăugați sare și rozmarin și amestecați pentru a se amesteca. Lucrând în loturi, aruncați bucățile de cartofi dulci în albușurile condimentate, lăsând excesul de lichid să picure înapoi în castron.
Așezați într-un singur strat pe foile de copt pregătite.
Coaceți 10 minute, apoi răsturnați bucățile cu o spatulă. Rotiți foile de copt din față în spate și de la un raft la altul.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Serviți imediat cu sosul fierbinte de bivoliță pe lateral.