Cartofi prăjiți cu boia de ardei
Cartofi prăjiți cu Paprikan este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 551 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui prăjit cu Paprikan spaniol și cartofi zdrobiți prăjiți cu ierburi, Paprika Friptură De Porc, și Pui Prăjit Cu Boia De Ardei Și Ceapă Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Așezați cartofii într-o tigaie de prăjire superficială. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul și oțetul.
Stropiți amestecul peste cartofi și aruncați bine.
Combinați sarea, piperul și ardeiul într-un castron mic.
Presărați amestecul peste cartofi și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți cartofii într-un singur strat. Prăjiți până când cartofii sunt crocanți și aurii, aproximativ 1 oră.
Se servește fierbinte cu maioneza.