Cartofii caramelizați cu ceapă și Gorgonzola necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.08 pe portie. O porție conține 429 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați gorgonzola, cartofi Yukon gold, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Cartofi piure de ceapă și Gorgonzola caramelizați, Cartofi Piure De Ceapă Caramelizată, și Cartofi Piure De Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți cartofi, 1 linguriță de sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez; gatiti 20-25 de minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
Topiți 2 linguri de unt cu ulei într-o tigaie la foc mediu; adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, 12 până la 17 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoi și gătiți 3 minute. Se amestecă rozmarinul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
5
Mash cartofi cu un masher de cartofi; se amestecă în 1/2 ceasca de unt, jumătate și jumătate, și brânză până la omogenizare. Se amestecă amestecul de ceapă, restul de 3/4 linguriță sare și piper. Lingură suficient amestec într - un vas decorativ, rezistent la cuptor sau vas de copt de 13 x 9 inci pentru a umple fundul; țeavă sau păpușă amestecul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Piper
Cartofi
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Tava De Copt
6
Se fierbe, la 3 inci de la căldură, la 5 minute sau până când blatul este ușor rumenit.