Cartofi pestriți prăjiți cu usturoi și rozmarin
Cartofi pestriți prăjiți cu usturoi și rozmarin este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 149 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cartofi fingerling, cartofi finlandezi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți cu rozmarin și usturoi, Cartofi prăjiți cu usturoi și rozmarin, și Cartofi De Rozmarin Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Puneți cartofii și usturoiul într-o cratiță. Acoperiți cu apă; aduceți la fierbere.
Se scurge imediat; se usucă.
Combinați rozmarinul tocat, uleiul, sarea și piperul într-un castron mare; adăugați cartofi, aruncând pentru a acoperi. Aranjați cartofii și usturoiul pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Separați capul de usturoi în cuișoare și aruncați piei; serviți cu cartofi.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.