Cartofi Peruvieni cu sos de smântână picant (Papas a la Huancaina)

Cartofi Peruvieni cu sos de smântână picant (Papas a la Huancaina)
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Cartofii Peruvieni cu sos de smântână picant (Papas a la Huancaina) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 664 calorii, 23g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,71 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 102 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, lapte evaporat, habanero proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cartofi cu sos de brânză (Papas a la Huanca), Cartofi cu sos Huanca (Papan a la Huanca), și Papas Chorreadas (cartofi cu sos de smântână) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti timp de 30 de minute sau pana cand un cutit de paring aluneca in cartofi fara nicio rezistenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți cartofii și lăsați-i să se răcească ușor. Feliați cartofii în runde de 1/2 inch și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Combinați brânza, laptele evaporat, uleiul, chile, usturoiul și sucul de lămâie într-un blender și piureul până se omogenizează. Sosul trebuie să fie cremos și turnat. Dacă sosul este prea gros, adăugați apă, câte 1 lingură, până când sosul se diluează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Aranjați frunzele de salată pe un platou și acoperiți cu cartofii tăiați felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Se toarnă sosul peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se ornează cu felii de ou fiert tare și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Se ornează cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista