Cartofi noi și Pesto

Cartofi noi și Pesto
Cartofii noi și Pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă face 8 porții cu 185 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cartofi noi, pesto și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Cartofi Roșii Pesto, Cartofi Pesto, și Cartofi Pesto De Pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-un vas mediu, acoperiți cu apă rece și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă sarea, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scurgeți și rulați sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Tăiați în sferturi.
5
Se servește cu pesto pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista